Δυστυχώς δεν υπάρχει ριζική λύση για τις αιμορροΐδες.  Διαβάζουμε συνεχώς για νέες μεθόδους και επεμβάσεις, όπως λειζερ, περίδεση, υπέρυχους, αιμορροιδεκτομή κ.ά , οι οποίες υπόσχονται οριστική λύση στο πρόβλημα των αιμορροΐδων, το οποίο υπολογίζεται ότι βασανίζει πάνω από το 50% του πληθυσμού κάποια στιγμή στη ζωή του, με τα ποσοστά να εκτινάσσονται στις ηλικίες άνω των 45 ετών (πηγή: WIKIPEDIA). Η πραγματικότητα όμως είναι ότι οι αιμορροΐδες μπορούν να υποτροπιάσουν ή να βγουν καινούργιες, καθώς ο αιμορροιδικός ιστός, συνεχίζει να υπάρχει στον άνθρωπο. Η Encyclopedia of Surgery  για παράδειγμα, αναφέρει ότι η μέθοδος της περίδεσης των αιμορροΐδων έχει ποσοστό επανεμφάνισης των αιμορροίδων έως 50% και η χειρουργική αντιμετώπιση 5%, χωρίς να αγνοούνται οι τυχόν επιπλοκές, όπως της αιμορραγίας, της μόλυνσης, της πρωκτικής στένωσης και της κατακράτησης ούρων λόγω της εγγύτητας του ορθού με τα νεύρα που τροφοδοτούν την ουροδόχο κύστη. Υπάρχει επίσης ενδεχομένως κίνδυνος εμφάνισης ακράτειας κοπράνων, κυρίως υγρών, με τα ποσοστά που αναφέρονται να κυμαίνονται μεταξύ 0% και 28%. Το εκτρόπιο του βλεννογόνου είναι μια ακόμα πάθηση που ενδέχεται να εμφανιστεί μετά την αιμορροϊδεκτομή (συχνά ταυτόχρονα με πρωκτική στένωση). Σε αυτήν την περίπτωση ο πρωκτικός βλεννογόνος στρέφεται από τον πρωκτό, κάτι παρόμοιο με μιας ήπιας μορφής πρόπτωση του ορθού. Η Healthcommunitites αναφέρει επίσης ότι οι αιμορροΐδες μπορούν να επανεμφανιστούν, ακόμα και όταν έχουν θεραπευτεί με επιτυχία, ακόμα και μετά από χειρουργική επέμβαση. Τα ανωτέρω έχουν δημοσιευτεί και σε ιατρικές κοινότητες, όπως την World Journal of Gastroenterology  και την US National Library of Medicine National Institutes of Health . Συμπέρασμα: δεν υπάρχουν εγγυήσεις και σίγουρη ριζική λύση στην αντιμετώπιση των αιμορροΐδων.

Η Mayo Clinic αναφέρει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν κρέμες και υπόθετα, τα οποία όμως μόνο προσωρινά μπορεί να ανακουφίσουν τα συμπτώματα της φαγούρας και του πόνου, αλλά  δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για πάνω από μια εβδομάδα, καθώς μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες, όπως λέπτυνση του δέρματος, εξανθήματα και φλεγμονές. Οι κρέμες όμως δεν δρουν στα αγγεία, αλλά στο δέρμα γύρω τους.

Το Anurex δρα στα αγγεία των αιμορροΐδων με φυσικό τρόπο και όχι απλά στο δέρμα όπως οι κοινές κρέμες. Είναι ένα παγωμένο υπόθετο, το οποίο το χρησιμοποιούμε για 6 λεπτά και το οποίο δρα αποτελεσματικά χάρη στο κρύο που μεταδίδει στον αιμορροϊδικό ιστό. Ακριβώς με τον τρόπο που δρα και ο πάγος σε ένα χτύπημα ή στραμπούλιγμα. Επαναφέρετε με αυτόν τον τρόπο, τα αγγεία στη φυσιολογική τους μορφή λόγω του κρύου. Δεν λερώνει, δεν λεκιάζει, δεν περιέχει ουσίες και δεν έχει καμία αντένδειξη.

Το πιο σημαντικό: Το Anurex μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή μιας επίπονης επέμβασης!

Το Anurex δεν περιέχει φαρμακευτικές ή ερεθιστικές ουσίες. Συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα από όσους λαμβάνουν φαρμακευτικές αγωγές ή παρουσιάζουν αλλεργίες.

Το Anurex δεν περιέχει καμία ουσία, η οποία θα μπορούσε να βλάψει το έμβρυο, καθώς η δράση του οφείλεται στο ψύχος, συνεπώς είναι ιδανικό για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Ναι, το Anurex έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ, στο Food and Drug Administration (FDA), έχει CE, και συμμορφώνεται στις απαιτήσεις και τους κανονισμούς για την υγεία (GMP- Good Manufacturing Practises).

Ναι, από το 1987, έχουν γίνει κλινικές δοκιμές και εξακολουθούν να γίνονται. Ελεγχόμενες κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η χρήση του Anurex είναι ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία, που ανακουφίζει από τα συμπτώματα στο 95% των περιπτώσεων που μελετήθηκαν. Οι περισσότερες από τις μελέτες που διεξήχθησαν με Anurex έχουν εμφανιστεί σε μεγάλα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο.

Το Anurex είναι διαθέσιμο από την αντιπροσωπεία στο 210 6616045, στα φαρμακεία, στα Βρεφικά Πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ και σε καταστήματα βιολογικών ειδών.